California 2005

Hier komt een verslag van onze vakantie in California 2005

Mijn foto
Naam:
Locatie: Zuid Holland, Netherlands

Nothing is impossible !!

donderdag, oktober 13, 2005

Laatste n8

nou het is nu 12:15 en we gaan zo slapen, om over 4 uurtjes weer op te staan en naar het vliegveld te rijden. er is helaas niet veel van gekomen om aan de weblog te werken :(
beetje druk gehad .... zo zijn we vandaag bij warner bros geweest, dat was erg leuk, want we zijn op de set van de Gilmore Girls geweest en zagen zelfs nog Luke lopen :)
ook zagen we bij de lunch "Joey" Matt le Blanc in de rij voor de toritto's aanschuiven, echt heel koel ! en gisteren zijn we bij de opnamen van een nieuwe show geweest. Freddy heet het en de hoofdsterren zijn Freddy prince jr (van scooby doo) & Brian austin green (van 90210)
dat was ook echt heel tof om mee te maken, we hebben zelfs nog een prijs gewonnen daar.... maar dan moet ik eerst nog even een mededeling maken ............ nl, dat ik jacqie ten huwelijk heb gevraagd vorige week zaterdag !! :D (en ze zei Ja :P)

iig, bij die show 'freddy' werden wij tussen de scenes door, door een soort stand up comedian vermaakt, die ging ook spelletjes spelen en je kon prijzen winnen. nu had hij 6 man geselecteerd en wie het meest bizarre, leuke, vervelende, zielige had meegemaakt de afgelopen week had gewonnen. tenminste dat mocht het publiek dan beslissen dmv juichen en klappen.
jacqie deed dus ook mee en iedereen vond het zo leuk dat ze ten huwelijk was gevraagd dat we met glans en wimpel wonnen. nu hebben we dus ook het script van die aflevering waar we bij zijn geweest !! echt super zeg !! :D

maar ik ga afsluiten en ff slapen, dus we spreken jullie snel weer !
de verjaardag gaat gewoon zaterdag door, dus ik hoop dat jullie allemaal komen !! we hebben wel het 1 en andere te vertellen denk ik ;)

dus tot zaterdag !!

groetjes, Rene

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hello,

Ik zal niet de eerste zijn maar bij deze...

Gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk voor jullie allebei natuurlijk.

Hoop jullie snel te spreken of te zien. Goede reis terug en zien elkaar zaterdag.

Sander

donderdag, oktober 13, 2005 12:52:00 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

René! Gij..Gij..romanticus!

Van harte allebei!

Groetjes, Carla.

donderdag, oktober 13, 2005 5:51:00 p.m.  

Een reactie posten

<< Home